HAR TRUA: Manchester Citys Edin Dzeko feirer scoring mot Manchester United 25. mars. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB Scanpix
HAR TRUA: Manchester Citys Edin Dzeko feirer scoring mot Manchester United 25. mars. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Snuoperasjonen i 2012 gir Dzeko gullhåp også i år

- Det kan gå veien.

Edin Dzeko husker godt at Manchester Citys gullsjanser ble tidlig avskrevet for to år siden. Det gir ham håp foran avslutningen denne sesongen.

For to år siden avsluttet City knallsterkt og passerte rivalen Manchester United og tok gull i serien i aller siste runde.

Tidlig i april den sesongen tapte de 0-1 for Arsenal og lå åtte poeng bak United. Da var det ingen som trodde at de kunne vinne.

- Kan gå veien I år er de sju poeng bak ledende Liverpool, men har spilt to kamper mindre enn serielederen. Onsdag kveld tar de mot nedrykkstruede Sunderland på hjemmebane.

Det skjer bare tre dager etter 2-3-tapet for Liverpool på Anfield.

- Det er for tidlig å si om det tapet ble utslagsgivende, fordi vi fortsatt har seks kamper igjen å spille. Liverpool og Chelsea har begge kun fire igjen, sa Dzeko, vel vitende om at opp til Chelsea på 2.-plass skiller det fem poeng.

- Folk snakker om press, men det har ikke noe å si. Det handler om å vinne flest kamper mot slutten av sesongen. Jeg føler at det kan gå veien, akkurat slik det gjorde for to år siden, mente angriperen.

Tysk mester Kommende mandag skal City opp mot West Bromwich Albion.

Edin Dzeko ble tysk mester med Wolfsburg i 2009.

Dzeko står med elleve scoringer i serien denne sesongen.

(NTB)