Snytt for scoring

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United- Leicester City 2-0. Dwight Yorke ble kreditert det viktige 1-0 målet, men æren tilfaller Ole Gunnar Solskjær. - Ballen gikk nok via Yorke som ikke kom seg unna. Han har lagt på seg litt i det siste, smiler Solskjær.

Scoring eller ikke: Manager sir Alex Ferguson kostet på seg en ekstra bukett ros til nordmannen etter kampslutt.

- Ja, han kom bort i garderoben etter kampen og sa well done . Det er jeg godt fornøyd med, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

- Må ha seier

United leder nå med 17 poeng. Ligagullspenningen er over. Men - for Ole Gunnar Solskjær og Norge står en særs viktig VM-kamp for tur:

- Vi må ha seier mot Polen for å henge med, sier Ole Gunnar Solskjær.

- Det er vel ingen skjebnekamp, men blir veldig viktig for oss. Skal vi ha noen som helst sjanse til å vinne vår VM-gruppe, så må vi vinne mot Polen, sier han via bilvinduet.

Med i bilen er samboer Silje og i baksetet sitter sweeper Noah. Festet i et barnesete etter Trygg Trafikks håndbok.

Begge har sett pappaen spille 90 minutter godkjent fotball.

«Ollie»

- Leicester var flinke til å blokkere i forsvar?

- Ja, det fikk spesielt jeg merke, men vi fikk tre poeng, og det var viktig i en vanskelig kamp. At vi ikke tok ledelsen før tre minutter før slutt, spiller ingen rolle, men hadde vi fått en tidlig scoring tror jeg det kunne ha blitt mange, sier Solskjær.

Fire smågutter ser at Ollie har stoppet den svarte bilen og snakker ut igjennom det sotede sidevinduet. Mens Dagbladet får svar på sine spørsmål, får de viktigste gutta også sitt: bilder og signerte baller og autografer.

- Ja, de der er viktigere enn dere, det er helt klart, fleiper Solskjær som for øyeblikket virker kraftig Nils Johan-klar. Tirsdag mot Sturm Graz var han kvikk i steget, ballsikker, og målteften veit jo alle at er der. I går så vi det samme, men likevel: Ingen mål, du burde vel ha hatt et par?

- Ja, jeg burde vel det, men personlig er jeg fornøyd med kampen. Holder godt hele kampen, sier Ole Gunnar. Noah samtykker, sjøl om han ikke rekker barne-TV.

  • United stilte uten Ryan Giggs (influensa), David Beckham (skal hvile seg tilbake i form) og Fabien Barthez (skadet seg under oppvarminga), men det holdt mer enn nok mot et reservepreget Leicester.
SKAPTE MYE: Ole Gunnar Solskjær skapte mye mot Leicester i går og var nest sist på det første målet tre minutter før slutt. Her i duell med Leicesters Phil Gilchrist.