Eliteserien:

Snytt for scoring

Molde kan ha blitt snytt for både mål og trepoengeren da de møtte Mjøndalen i den sjette runden av eliteserien søndag ettermiddag.

MISFORNØYD: Erling Moes mannskap kan ha blitt snytt for seieren på Consto Arena søndag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvg / NTB
MISFORNØYD: Erling Moes mannskap kan ha blitt snytt for seieren på Consto Arena søndag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvg / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mjøndalen - Molde 0 - 0

Gjestene sto med sju strake seire mot Mjøndalen og var favoritt før avspark, men Mjøndalen viste mot Vålerenga at de kan ta poeng fra potensielle medaljekandidater.

Etter 75 minutter spilt var bortelaget nær en kjempesjanse.

Molde kom rundt på høyresiden og innlegget gikk gjennom hele feltet til Kristoffer Haugen som skøyt mot mål. Mjøndalen-keeperen reddet på streken, men Molde-spillerne mente ballen var inne.

– Jeg scoret. Jeg har sett på bildene etter kampen og det bekreftet det jeg tenkte. Ballen var inne. Det er surt å bli snytt for to poeng her i dag. Linjedommeren sa han ikke fikk det med seg, sier Kristoffer Haugen til VG.

At målet ble annulert fikk også ekspertene i kommentatornoksen til å reagere.

- Snytt for mål mener vi i kommentatorboksen, sa Eurosports fotballkommentator Jørgen Klem.

- Det blir bråk etterpå, det er det ikke noe tvil om, sa han videre.

Molde kom fra et skuffende hjemmetap mot Vålerenga, og Mjøndalen hadde et 2-1 tap mot Viking i bagasjen.

Med ett poeng ligger Molde på en tredjeplass på tabellen, to poeng bak tabelleder Bodø/Glimt. Mjøndalen ligger på en sjuendeplass med fem poeng.

Mjøndalen-kaptein Christian Gauseth var tilbake i startelleveren. Veteranen måtte ut med skade mot Sandefjord, han har gått glipp av kampene mot Vålerenga og Viking.

Hardt ut

Molde tok gradvis over banespillet etter den gode Mjøndalen-starten og kom seg til flere gode muligheter.

For vertene gikk hardt ut fra start, noe Erling Knudtzon fikk føle på.

Like før ti minutter spilt fikk Moldes høyreback en albue i ansiktet, men kom seg fort på beina igjen.

Etter nesten femten minutter spilt fikk hjemmelaget kastet seg langt inn i feltet. Noe som også ble første omgangs desidert største sjanse. Solholm Johansen stusset ballen bakover og det ble flipperspill inne i 5-meteren til Molde.

Sveen klarte ikke å overliste Linde i Molde-buret fra to meter.

Det sto 0-0 til pause.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer