- Snytt for seieren

Rosenborg fikk tre straffespark i uavgjort-kampen mot Bryne i går. Bryne-trener Kenneth Rosén mener to av dem var feildømt. Nils Arne Eggen ville hatt minst ett til.

Etter fotballthrilleren på Jæren i går snakket alle om en hands, en hands til og en nedriving.

Det var de eneste situasjonene Rosenborg klarte å få mål av i går - mot laget som ligger nest sist på tabellen. Og Brynes trener mener to av dem var feildømt.

- Hjørnesparket som førte til den første handsen skulle aldri vært gitt, på grunn av offside i trekket før. Og i den tredje situasjonen var det Ståle Stens-aas som dro ned Einar Braut, ikke omvendt, sier Kenneth Rosén.

Lettet

Nils Arne Eggen kan knapt tro sine egne ører.

- De tre straffene var helt opplagte. Vi burde hatt minst én til. Bryne skal ha ros for sin aggressivitet, men jeg synes man skal holde seg til det lovlige. Dommeren tillot gang på gang at Jan Derek ble revet ned, sier Eggen.

Det var bratte odds på at Bryne skulle gå skuffet av banen etter uavgjort mot RBK. Men i går var det faktisk trønderne som var lettet over resultatet.

- Slik kampen utviklet seg, er jeg fornøyd. Vi lå under 3- 1, da skal vi være glade for uavgjort, sier Eggen.

- Cuptap mot Strindheim og nå uavgjort mot en dumpekandidat.

- hva sier det om Rosenborg for tida?

- Det må du vurdere sjøl.

- Men lagets trener har vel en mening?

- Ja, men ikke i avisa, sier Eggen.

Nest sist

I nabogarderoben står en misfornøyd svenske og tenker på to poeng som gikk tapt. Bryne ligger fortsatt nest sist på tabellen. Men det vil neppe vare lenge, hvis de fortsetter råkjøret fra i går.

- Vi våget å spille, våget å møte Rosenborg på deres egne premisser. Det var aldri snakk om å legge seg tilbake og måke unna. Vi får bare fortsette, så kommer poengene, sier Rosén.

HVEM DRAR HVEM? Ståle Stensaas og Einar Braut i duell. Soleklar straffe, mener Nils Arne Eggen. Nei, Stensaas felte Braut, mener Rosén.