- Snytt for straffe

KONGSVINGER (Dagbladet): Kongsvinger - Viking 1- 1. Kongsvinger hevder hardnakket at de ble snytt for et straffespark to minutter før slutt, og greide dermed bare uavgjort mot Viking. Og nå er det duket for en skikkelig nedrykkstriller i Haugseund neste helg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var Kongsvingers 18 år gamle stortalent fra Ghana, Abdul Karim Ahmed, som to minutter før full tid sto for en glimrende enkeltprestasjon. Han gikk alene med ballen fra 40 meter og ble dyttet over ende i straffefeltet, men dommer Terje Hauge lot være å gi Kongsvinger sitt andre straffespark i kampen. # - Det var helt klart straffe. Jeg ble dyttet, sa Abdul Karim Ahmed etter kampen.

- Det er utrolig feigt av dommeren å ikke dømme straffe. Han er opplært og utdannet til å gripe inn i slike situasjoner som dette. Abdul Karim Ahmed blir helt klart dyttet over ende i straffefeltet, og det skal være straffe, sa Kongsvingers assistenttrener Terje Holt etter kampen.

Dommer Terje Hauge var av en annen oppfatning om hva som skjedde.

- Jeg oppfattet situasjonen slik at KIL-spilleren oppsøkte Viking-spilleren, og ikke motsatt. Dermed skal man ikke dømme straffe, sa dommeren etter kampen.

- Jeg var helt sikker der og da på at det ikke var noe straffespark, men det skal bli spennende å se episoden på TV. Det virker som om mange har en annen oppfatning enn meg om hva som skjedde, fortsatte han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer