Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Snytt for straffe

KONGSVINGER (Dagbladet): Kongsvinger - Viking 1- 1. Kongsvinger hevder hardnakket at de ble snytt for et straffespark to minutter før slutt, og greide dermed bare uavgjort mot Viking. Og nå er det duket for en skikkelig nedrykkstriller i Haugseund neste helg.

Det var Kongsvingers 18 år gamle stortalent fra Ghana, Abdul Karim Ahmed, som to minutter før full tid sto for en glimrende enkeltprestasjon. Han gikk alene med ballen fra 40 meter og ble dyttet over ende i straffefeltet, men dommer Terje Hauge lot være å gi Kongsvinger sitt andre straffespark i kampen. # - Det var helt klart straffe. Jeg ble dyttet, sa Abdul Karim Ahmed etter kampen.

- Det er utrolig feigt av dommeren å ikke dømme straffe. Han er opplært og utdannet til å gripe inn i slike situasjoner som dette. Abdul Karim Ahmed blir helt klart dyttet over ende i straffefeltet, og det skal være straffe, sa Kongsvingers assistenttrener Terje Holt etter kampen.

Dommer Terje Hauge var av en annen oppfatning om hva som skjedde.

- Jeg oppfattet situasjonen slik at KIL-spilleren oppsøkte Viking-spilleren, og ikke motsatt. Dermed skal man ikke dømme straffe, sa dommeren etter kampen.

- Jeg var helt sikker der og da på at det ikke var noe straffespark, men det skal bli spennende å se episoden på TV. Det virker som om mange har en annen oppfatning enn meg om hva som skjedde, fortsatte han.

  • I siste serierunde er det duket for en skikkelig nedrykkstriller i Haugesund. Tar Kongsvinger poeng mot Haugesund vil vestlendingene rykke direkte ned, mens Kongsvinger ikke kan komme lavere enn kvalifiseringsplass. # LANG HØST: Dommer Terje Hauges avgjørelse gjør at det kan bli en vond fotballhøst for Per Brogeland og KIL.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling