Sociedad-fansen har talt: Mest tiltro til Ødegaard

Martin Ødegaard kan gi Strive en bonus på seerfronten. Lørdag starter hans nye liv i La Liga med bortekamp mot Valencia. Fansen har Ødegaard på topp i kåring.

POPULÆR: Mange vil se Martin Ødegaard på banen i La Liga. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
POPULÆR: Mange vil se Martin Ødegaard på banen i La Liga. Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

Lokalvisen El Diario Vasco har en avstemming gående der tilhengerne kan stemme på hvilke spillere de mener skal få sjansen i ligaåpningen.

Der kommer Ødegaard best ut av utespillerne. 30 prosent mener han skal starte kampen. Ødegaard har fått mest spilletid av alle i sesongoppkjøringen.

Den norske fotballyndlingen blir å se i Strive-systemet denne sesongen.

- Strive livesender alle kamper fra La Liga på vår OTT-plattform (strømmetjeneste). Det innebærer at vi sender samtlige matcher med Real Sociedad, sier presseansvarlig i IMG, Nicklas Brunzell til NTB.

- Ambisjonen er også å sende så mange kamper som mulig på vår lineære kanal, men her må vi ta hensyn til hvilke andre kamper som går samtidig. Vi kommer så klart til å måtte prioritere.

Flere?

Strive håper på et seerløft og en Ødegaard-effekt. La Liga åpner fredag med en kamp, mens Ødegaards Real Sociedad møter Valencia borte lørdag.

- Det er jo utrolig artig at vi har en så populær og god norsk spiller i verdens beste liga og i en klubb med tydelige ambisjoner. Vi ser positivt på økningen av fotballfans i Norge, men kommenterer ingen seersifre i detalj, sier Brunzell.

- Så klart finnes det tro på at interessen for å se kamper på Strive øker ved at vi viser Martin Ødegaard.