Sociedad-fansen har talt: Mest tiltro til Ødegaard

Martin Ødegaard kan gi Strive en bonus på seerfronten. Lørdag starter hans nye liv i La Liga med bortekamp mot Valencia. Fansen har Ødegaard på topp i kåring.

POPULÆR: Mange vil se Martin Ødegaard på banen i La Liga. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
POPULÆR: Mange vil se Martin Ødegaard på banen i La Liga. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lokalvisen El Diario Vasco har en avstemming gående der tilhengerne kan stemme på hvilke spillere de mener skal få sjansen i ligaåpningen.

Der kommer Ødegaard best ut av utespillerne. 30 prosent mener han skal starte kampen. Ødegaard har fått mest spilletid av alle i sesongoppkjøringen.

Den norske fotballyndlingen blir å se i Strive-systemet denne sesongen.

- Strive livesender alle kamper fra La Liga på vår OTT-plattform (strømmetjeneste). Det innebærer at vi sender samtlige matcher med Real Sociedad, sier presseansvarlig i IMG, Nicklas Brunzell til NTB.

- Ambisjonen er også å sende så mange kamper som mulig på vår lineære kanal, men her må vi ta hensyn til hvilke andre kamper som går samtidig. Vi kommer så klart til å måtte prioritere.

Flere?

Strive håper på et seerløft og en Ødegaard-effekt. La Liga åpner fredag med en kamp, mens Ødegaards Real Sociedad møter Valencia borte lørdag.

- Det er jo utrolig artig at vi har en så populær og god norsk spiller i verdens beste liga og i en klubb med tydelige ambisjoner. Vi ser positivt på økningen av fotballfans i Norge, men kommenterer ingen seersifre i detalj, sier Brunzell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer