BANENS BESTE: Alexander Søderlund jubler mot fansen etter å ha vunnet 2-1 mot Viking. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
BANENS BESTE: Alexander Søderlund jubler mot fansen etter å ha vunnet 2-1 mot Viking. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Søderlund er sikret tre medaljer

- Det blir gull, uten tvil.

• Rosenborg-Viking 2-1.
LERKENDAL (Dagbladet):

Alexander Søderlund hadde en god dag på jobben i ettermiddag: Mens han og RBK gjorde sitt for å beholde spenning i gullkampen, fikset gamleklubben Haugesund en bronse til spissen i samme slengen. Søderlund ble også kåret til banens beste av publikum på Lerkendal.

Med cupfinale i vente, betyr det tre sikre medaljer for Søderlund i år. Nå tror han Haugesund også hjelper Rosenborg å ta gull, ved å senke Godset i Drammen.

- Haugesund kommer jo inn med en voldsom selvtillit, jeg tror de har stor sjanse til å ta med seg poeng i Drammen. Der nede tror jeg de er nervøse, sier Søderlund.

- Hadde det vært en større fordel om de fortsatt måtte kjempe for bronsen?

- Jostein er flink til å motivere, så det er nok hipp som happ. De kommer til å kjøre på videre, de vil ta så mange poeng som mulig, sier Søderlund, som tror RBK går hele veien nå:

- Det blir gull, uten tvil. Jeg har veldig tro.

Skal det bli gull til Rosenborg, må trønderne slå Lillestrøm borte i siste kamp, samtidig som Haugesund må ta poeng i Drammen.