Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Søderlund møter Ajaccio i den franske cupen

16-delsfinale.

TIL FRANKRIKE: Alexander Søderlund og Saint-Étienne møter Ligue 1-kollega Ajaccio i 16-delsfinalen i den franske cupen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  .
TIL FRANKRIKE: Alexander Søderlund og Saint-Étienne møter Ligue 1-kollega Ajaccio i 16-delsfinalen i den franske cupen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer

Alexander Søderlund og Saint-Étienne møter Ligue 1-kollega Ajaccio i 16-delsfinalen i den franske cupen.

Det ble klart da kampene ble trukket sendt mandag kveld. Søderlund signerte samme dag en 3,5-årskontrakt med den franske toppserieklubben.

Saint-Étienne var riktignok nær ved å ryke ut av cupen allerede i 32-delsfinalen. Søndag sto det 1-1 etter ekstraomganger mot Raon L'Etape - og i den påfølgende straffesparkkonkurransen sikret Saint-Étienne avansementet med 4-3-seier.

Søderlunds nye arbeidsgiver ligger i øyeblikket på sjetteplass i den franske toppdivisjonen. Klubben er også klar for 16-delsfinale i europaligaen. Der skal laget møte sveitsiske Basel.

Den neste seriekampen for Søderlunds del er borte mot Nantes søndag.

Neste cuprunde spilles 19. og 20. januar.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media