Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Søderlund og Saint-Étienne ett hakk nærmere Champions League

1-1 mot Monaco.

JAKTER CHAMPIONS LEAGUE: Alexander Søderlund og hans Saint-Étienne spilte 1-1 mot Monaco i dag, og er i høyeste grad med i kampen om en Champions League-plass i fransk fotball. Foto: REUTERS / Robert Pratta / NTB Scanpix
JAKTER CHAMPIONS LEAGUE: Alexander Søderlund og hans Saint-Étienne spilte 1-1 mot Monaco i dag, og er i høyeste grad med i kampen om en Champions League-plass i fransk fotball. Foto: REUTERS / Robert Pratta / NTB Scanpix Vis mer

Alexander Søderlund var med fra start da Saint-Étienne spilte 1-1 mot Monaco søndag. Det betyr en foreløpig tredjeplass i serien for de grønnkledde fra St. Etienne.

Mustapha Bayal Sall scoret for hjemmelaget 57 minutter inn i kampen, mens Vagner Love utlignet for Monaco seks minutter før slutt.

Ole Kristian Selnæs ble sittende på benken gjennom hele kampen for Saint-Étienne. Den tidligere Rosenborg-spilleren har fortsatt ikke fått seriedebuten for sin nye klubb.

En knapp times kjøretur unna sikret Lyon klubbens tredje strake seier på rad med 4-1 over Caen.  Det betyr en foreløpig fjerdeplass for laget som har vunnet den franske serien sju ganger.

Med ti mål på de siste fire kampene lukter Lyon på mesterligaplass, ett poeng bak Saint-Étienne. Nice står med samme poengsum, og laget fra Sør-Frankrike kan igjen overta tredjeplassen med seier over Marseille søndag kveld.

(NTB)