SA NEI: Rosenborgs Alexander Søderlund var ikke interessert i å flytte fra Trondheim til Oslo. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
SA NEI: Rosenborgs Alexander Søderlund var ikke interessert i å flytte fra Trondheim til Oslo. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpixVis mer

Søderlund takket nei til Vålerenga

Alexander Søderlund hadde muligheten til å skifte klubb fra Rosenborg til Vålerenga i sommer, men spissen takket nei til en overgang.

Det opplyser Søderlund selv til Haugesunds Avis. Ifølge 31-åringen aksepterte Rosenborg et bud fra Vålerenga, men han avslo en overgang etter å ha snakket med Oslo-klubben.

– Jeg hadde en prat med dem, men til slutt fant jeg ut at det ikke var det jeg ønsket. Det var en helhetsvurdering, sier RBK-spissen.

Han kan med andre ord avkrefte ryktene om at det var Rosenborg som nektet Vålerenga å kjøpe ham.

– Det stemmer at Vålerenga var på banen. Men det stemmer ikke at Rosenborg takket nei. Budet ble akseptert, men det var jeg som takket nei, sier Søderlund til Haugesunds Avis.

Han forteller også at han har fått spille mindre enn ønsket i Rosenborg siden returen fra franske St. Etienne. Men Søderlund antar at han blir værende i Trondheim.

(NTB)