Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sofa-legenden

Ove Martin Kolnes stakk av med ligagullet i Sofaligaen med «Unknown Legends».

 • Prøv ut dine fotballkunnskaper i praksis: Meld deg på i Sofaligaen

  31-åringen fra Sandnes havnet helt øverst på nivå A etter 18 sesonger i den engelske versjonen av Sofaligaen.

  Innspurten var spennende, men seieren var fortjent. Kolnes ble sesongens manager to ganger, og vant toppserien fem ganger med «Unknown Legends».

  - Jeg har fortjent seieren, jeg er best. Jeg ruler som bare juling, sier Kolnes når han blir gratulert med totalseieren.

  Han vinner en fotballtur for to, og han har allerede bestemt seg for å ta med en kompis til Liverpool til høsten.

  - Jeg har alltid drømt om å dra til Anfield, men følte at jeg måtte presses eller få det i gave hvis det skulle skje. Dette er perfekt, sier rogalendingen med jobb i barnepsykiatrien.

  Kolnes har vært hekta på Dagbladet.nos managerspill på nett helt siden starten i august i fjor. Han tror han vant fordi han var tro mot sin fotballfilosofi.

  - Jeg fant en god taktikk kjapt, og jeg har holdt på den hele veien. Jeg kan ikke fortelle om det, litt hemmeligheter må jeg ha, sier han.

  Men det er ingen hemmelighet at han allerede er godt i gang i den norske Sofaligaen. Der kan du også melde deg på og spille gratis den første uka.

  - Jeg må takke alle som har vært med og slåss om seieren, vi har hatt veldig fine fighter. Det er et utrolig gøyalt spill og jeg er hekta, sier Kolnes som forteller at han nå bare bruker fem minutter om dagen på å oppdatere spillervalg, taktikk og formasjon.

  - Jeg føler jeg har knekt koden i Sofaligaen, men det ser ut som det blir litt vanskeligere i det norske spillet. Det spørs om de ikke har endret mye.

 • Vil du teste Norges mest nyskapende fotballstrategispill på nett? Meld deg på gratis her!
<B>HELTENE PÅ ANFIELD:</B> Kolnes skal se Steven Gerrard og Liverpool takket være seieren i Sofaligaen.
<B>TOTALVINNEREN:</B> Ove Martin Kolnes synes det er helt fortjent at han gikk til topps i Sofaligaen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media