Sofaligaen - for deg som vil hvile deg til suksess

Bor det en fotballtrener i deg? Prøv deg på Sofaligaen, ett nytt spennende fotballspill på internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Har du StartPass?

Meld deg inn i Sofaligaen her!

  • Har du ikke StartPass?

Få gratis StartPass og meld deg inn i Sofaligaen her!

Dagbladet.no lanserer Sofaligaen, et helt nytt nettspill!

Din jobb er å kjøpe spillere fra Premier League og sett dem sammen til ditt eget lag. Som trener er det du som bestemmer taktikken og lagoppstillingen fra kamp til kamp.

Ditt lag må vinne over andre Sofaliga-trenere for å nå toppen. Den beste treneren vinner flotte premier. Registrer deg nå. Dette kan du ikke gå glipp av!

Hva er egentlig Sofaligaen?

Sofaligaen er en kombinasjon av Mitt Drømmelag og vanlig managerspill du kan kjøpe på CD-ROM. Mitt Drømmelag er koblet mot det som skjer i virkelighetens verden, mens managerspillene fokuserer på taktikk og kampresultater.

Sofaligaen er ingen av delene. Spillet er en kombinasjon av begge. Det gjør Sofaligaen helt unik! Kombinasjonen er en endelig fullførelse av spilleopplevelsen fra flere spill.

Prøv spillet gratis

Fram til kampstart i Premier League 17. august er det gratis å delta i Sofaligaen. Selv om ikke den engelske serien har begynt kan du spille i Sofaligaen. Det spilles kamper hver dag, og en sesong varer 14 dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer