Softball-show skal selge fotballjentene

Skal du på kvinnefotballkamp i år, er du garantert show. Det blir hockeymusikk over høyttalerne og kastekonkurranser i pausene - med store premier.

Sammen med inngangsbilletten, vil du få en liten softball som du skal kaste mot et skilt i pausen. Er du treffsikker, kan du hente deg en av premiene.

- Målet vårt er få mer show og fart på toppseriekampene, og doble gjennomsnittsbesøket til 500 tilskuere per match. For å øke interessen for kvinnefotballen, blir det tre felles tiltak på samtlige arenaer i alle de 18 serierundene, sier Birthe Hegstad, tidligere landslagsjente, nå leder av den nye markedsgruppa i regi av Serieforeningen.

Samtlige toppseriekamper i år går på lørdager klokka 14.30. Unntakene er TV-kampene, som går klokka 16.

Ved scoringer kommer Tina Turners «Simply the Best» til å runge over høyttaleranleggene. Sleivspark eller skudd himmelhøyt over mål blir etterfulgt av måkeskrik eller lyden av et knust vindu. Utvisninger blir akkompagnert av Emil i snekkerbua, seirer av «We are the Champions», osv.

Kastingen med softball foregår i pausen. Den som treffer nærmest skiltet 30 meter inne på banen, blir premiert. I lørdagens seriepremiére får samtlige vinnere et fotoapparat til 2000 kroner.

Premiene består ellers av gavekort på mellom 1500 og 3000 kroner per kamp. De beste i de 18 rundene er med i trekningen av en reise for to til høstens cupfinaler, inkludert flybilletter, overnatting, mat og finalebilletter.

Årets toppserie starter lørdag med Asker-Kolbotn, Byåsen-Arna-Bjørnar, Klepp-Team Strømmen, Liungen 1-Athene Moss og Røa-Trondheims-Ørn.

<B>KLAR FOR NY SESONG:</B> Ragnhild Gulbrandsen - en av mange spennende fotballjenter i lørdagens seriepremiere.