Søgård: - Vil bli med videre

I fjor var Espen Søgård innbytter hos Lillestrøm. Nå er han tatt ut på a-landslaget. - Det har gått fort dette her ja, sier Søgård til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søgård er likevel ikke veldig overrasket over å bli tatt ut i troppen som reiser til Portugal i slutten av januar.

- Nei, jeg fikk høre fra Arne (Erlandsen) at jeg var aktuell, men ikke mer enn det. Så jeg tenkte ikke så mye mer på det før jeg fikk meldinga, sier Søgård, som er glad for at lagkameratene Pål Strand og Torjus Hansén også er i troppen.

- Må ta sjansen

- Slikt betyr faktisk en del når man er fersk. I tillegg kjenner jeg et par av de andre gutta fra U21-landslaget, sier han.

Foruten vertsnasjonen Portugal, deltar også Romania og Hellas i turneringa. Søgård er fast bestemt på å gripe den sjansen han nå har fått.

- Det er ikke sikker at jeg får så mange muligheter som denne. Skal jeg være med videre, og det har jeg lyst til, må jeg vise fram de kvalitetene jeg har, sier han.

Friskt pust

Mange av Nils Johan Sembs antatte førstevalg reiser ikke til turneringa i Portugal. Søgård tror ikke de t gjør det noe lettere å få vist seg fram.

- Det blir tøft uansett, de er ikke dårlige de spillerne som er med nå heller.

- Hva mener du selv at du kan bidra med på landslaget?

- Jeg satser på å være et friskt pust. Jeg legger ikke noe i mellom i duellene og vil ofre alt, sier Espen Søgård.

MUSKLER:</B> Espen Sørgård har vist muskler i LSK i år. Nå får han sjansen til å vise at han også mestrer landslagsnivå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer