Sogndal-aksjon for å hente Bakke hjem

Fansen samler underskrifter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Eirik Bakke (30) fikk sin toppfotball-debut i Sogndal som tenåring. Nå vil Sogndal-fansen ha Brann-spilleren tilbake til der karrieren startet, skriver Sogn Avis.

Supportergruppa Saftkokaradn har startet en underskriftskampanje for å hente den gamle helten til Fosshaugane. I tillegg er det sendt brev til Sogndal-ledelsen.

- Vi ønsker å framskynde Eirik Bakkes retur til Sogndal. Derfor har vi skrevet et åpent brev til styret i Sogndal Fotball der vi ber klubben om å gjøre alt som står i deres makt for å få ham hjem. Underskriftene skal leveres til styret i Sogndal Fotball for at de skal føle at det er noe de har støtte i folket til å få til, sier Lars Jun Pedersen i Saftkokaradn.

Bakke kom tilbake til Norge og Brann i fjor sommer etter sju år i Leeds. Han har kontrakt med bergenserne ut neste sesong. Sogndal-fansen er ikke fornøyd med årets lag og føler at Bakke er profilen de mangler.

- Når det gjelder å få tak i spillere fra øverste hylle så mener vi det ikke finnes andre realistiske alternativer for Sogndal Fotball enn Eirik Bakke. Både han og kona er fra Sogndal og vi vet han har antydet et ønske om å avslutte karrieren i Sogndal, sier supporteren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer