Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sogndal avslutter med stil

Klare for nedrykk - utklasser Odd.

Sogndal - Odd Grenland 4-2: Nedrykksklare Sogndal ødela Odds sjanse til bronsemedalje og spill i Royal League. Neste sesong er allerede i gang for SIL.

Odd skuffet stort på Fosshaugene, der Sogndal fullt fortjent vant 4-2 foran 1446 tilskuere. Dette var Sogndals siste hjemmekamp i eliteserien på minst halvannet år. Neste sesong spiller laget i 1. divisjon.

Laget har slitt voldsomt denne sesongen, men vil avslutte med stil for å finne gløden. Sogndal står nå med sju poeng på de tre siste kampene.

- Neste sesong har allerede startet for oss, vi må finne godfølelsen. Det handler om å avslutte sesongen med stil, sa SIL-trener Jan Halvor Halvorsen.

Klubben frykter at flere av profilene skal forsvinne etter sesongslutt. Nå jobber klubben fra saftbygda på spreng for å beholde stopperkjempen Marco Reda.

- Vi jobber intenst med Marco Reda, han er en viktig og god spiller som vi vil ha med videre, sa Halvorsen.

Reda var sammen med stortalentet Ahyee Aye Elvis best hos hjemmelaget. Elvis headet elegant inn 2-1 målet.

Odd misbrukte flere store sjanser. Nå er håpet om medaljer og spill i Royal League over.

image: Sogndal avslutter med stil

- Vi må score mål, det er det fotball handler om. Vi ble for puslete. Det er bittert ikke å gripe sjansen til å bli i medaljekampen. Dessverre overlot vi initiativet til Sogndal, sa Odd-trener Arne Sandstø svært skuffet.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media