Sogndal fikk luke til Nordlie og co.

Vant 2-0 borte mot Notodden - KIL tapte mot Bryne.

JUBLER FOR TABELLTOPP: Sogndal vant mot Notodden og fikk luke til Kongsvinger på toppen av tabellen i førstedivisjon.Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
JUBLER FOR TABELLTOPP: Sogndal vant mot Notodden og fikk luke til Kongsvinger på toppen av tabellen i førstedivisjon.Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Sogndal vant 2-0 borte mot Notodden og sikret med det en luke på tre poeng ned til Tom Nordlies Kongsvinger i førstedivisjon.Nordlies elever tapte nemlig samtidig 0-1 borte mot Bryne. Dermed troner Sogndal alene på topp i den nest øverste divisjonen, med 24 poeng etter elleve kamper.Sogndølingene hadde få problemer med Notodden, som igjen er under nedrykksstreken. Ahyee Aye Elvis storspilte for gjestene, og sto for begge målene.

Med to hodestøt, både før og etter hvilen, avgjorde han kampen. Notodden-forsvaret sviktet ved begge anledninger, og Elvis fikk stå relativt alene og heade inn målene.

Samtidig møtte Kongsvinger problemer på Jæren. Etter å ha presset på i første omgang, fikk gjestene en kalddusj like før hvilen. Ezekiel Bala kontret inn 1-0, og ble med det matchvinner for Bryne, som klatret over nedrykksstreken med de tre poengene.

Helt i bunn av førstedivisjon ligger Skeid. Oslo-laget imponerte i sesongåpningen, men siden har det ikke gått veien. Søndag ble det 2-4-tap hjemme mot Alta.

Haugesund vant 3-1 over Løv-Ham, mens Sarpsborg slo Moss 2-0. Nybergsund-Trysil og Tromsdalen spilte 1-1. I den målløse kampen mellom Mjøndalen og Stavanger, klarte Stavangers Torger Motland å pådra seg to gule kort på ett minutt i første omgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer