Sogndal herjet med Rosenborg, så kom det røde kortet som snudde alt

Uavgjort i Sogndal.

IKKE OPPI SITUASJONENE: Rosenborg hang ikke med i det hele tatt i Sogndal i dag, men et rødt kort til Patronen endret kampbildet.
Foto: Christian Blom / NTB Scanpix
IKKE OPPI SITUASJONENE: Rosenborg hang ikke med i det hele tatt i Sogndal i dag, men et rødt kort til Patronen endret kampbildet. Foto: Christian Blom / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sogndal - Rosenborg 1-1 (1-0)

(Dagbladet): Med Molde-seieren i går var Rosenborg også nødt til å vinne mot Sogndal i dag for å beholde forspranget på toppen av tabellen. Det så ikke ut som om trønderne hadde fått med seg at 1. mai ikke er en fridag for fotballspillende yrkestakere. 

Sogndal gikk respektløst til verks på Fosshaugane i kveld. Serieleder Rosenborg var neppe forberedet på det tøffe presset fra vertene, og etter bare ni minutter smalt det også i Sogndal.

En corner ble slått hardt inn mot straffesparkmerket. Der møtte Babacar Sarr ballen og banket den i rumpa på RBK-spiss Christian Gytkjær og i mål bak en utspilt Andre Hansen. 

En krig Rosenborg var rystet og ga bort ballen i alle tenkelige og utenkelige situasjoner. En svakere omgang er det en stund siden serielederne har levert. 

- Rosenborg-spillerne har så til de grader ikke møtt opp på jobb, utbrøt TV 2-kommentator Marius Skjelbæk noen minutter før pause. - Det er klart det er vanskelig, de jobber og står på. Og så kaster de veldig langt. Det er en krig vi må ta, men vi må også ha mer tempo på ballen, sier RBK-kaptein Mike Jensen til TV 2 i pausen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer