Sogndal sikret seier mot Sandnes Ulf to minutter på overtid

Endte 1-0 på Fosshaugane Campus.

(Dagbladet): • Sogndal - Sandnes Ulf 1-0

I forrige runde slo Sogndal Brann 2-1, mens Sandnes Ulf spilte uavgjort 0-0 mot Haugesund.

De to lagene har møtt hverandre fire ganger tidligere i Tippeligaen, og Sogndal har vunnet to av oppgjørene, mens Sandnes Ulf har vunnet ett, og ett har endt uavgjort.

I fjorårets kamp vant Sogndal 2-1.

Det så lenge ut til å bli poengdeling på Fosshaugane Campus, men Sogndals Tim André Nilsen scoret to minutter på overtid, og sikret tre poeng til hjemmelaget.

- Det kjennes helt klart veldig bra, jeg synes vi fortjener det, vi er det laget som er sterkest fysisk, løper mer, de forsvarer seg robust, men vi hadde noen bra muligheter. Så vi vinner fortjent, og forsvarte oss bra, sier Sogndal-trener Jonas Olsson til C More etter kampen.

Flere muligheter Det var hjemmelaget som presset mest i kveldens kamp, og både Petter Strand og Mahatma Otoo hadde flere greie sjanser, mens lagene gikk til pause med stillingen 0-0.

- Det var helt greit, vi slipper de ikke mye til, men vi gir vekk litt for mange dødballer. Jeg tror vi har gode sjanser, sa Sandnes Ulf-kaptein Aksel Berget Skjølsvik til C More i pausen.

Og selv om det var Sogndal som skapte mest i førsteomgangen var ikke Sogndal-kaptein Azar Karadas helt fornøyd.

- Vi må ha litt mer nøyaktighet, og mer vilje i boksen. Vi må gå utpå der, komme oss opp et par hakk, så tror jeg dette ordner seg, sa han til C More.

Også i andreomgang hadde hjemmelaget et par greie sjanser, og få minutter før slutt fikk Sandnes Ulf-spiller Diego Rubio sitt andre gule kort, og måtte gå av banen.

Det ga Sogndal muligheten til å presse litt ekstra de siste minuttene, og drøye to minutter på overtid satte Tim André Nilsen inn kampens eneste mål med et brassespark, og det endte 1-0 til hjemmelaget på Fosshaugane Campus.

Sogndal står nå med 14 poeng, mens Sandnes Ulf ligger helt nederst med sine sju poeng.