Sogndal sjokkerte Tromsø med utlikning på overtid

- Vi spilte ut Sogndal etter alle kunstens regler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tromsø-Sogndal 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Tromsø hadde flere muligheter til å punktere kveldens kamp, men var veldig tannløse foran målet til Kenneth Udjus og Sogndal. I stedet dukket Gustav Valsvik og utliknet tre minutter på overtid.

- Det var et sleivspark. Jeg traff først en spiller i ryggen, fikk den tilbake og dundret bare til, sier Valsvik til Dagbladet. - Vi har hatt så mange sjanser i det siste, men jeg har sagt til spillerne at de vil få belønning om de er tålmodige. Vi fortjente dette etter de siste kampene, sier Sogndal-trener Jonas Olsson til TV 2 om scoringen.

Det var en skuffet, men fattet, Tromsø-trener som møtte pressen etter kampen.

- Gutta gjorde en fantastisk kamp. Vi spilte ut Sogndal etter alle kunstens regler, og skulle ledet med tre-fire mål. Men så er det slik som skjer i fotball, det glipper på en detalj i sluttsekundene, men slik er fotballen. Det hjelper ikke å bli forbanna, for spillerne gjør sitt beste. Det er uflaks, og vi tar med oss det som er gledelig i dag, sier Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo.

Hugget til Zdenek «kobraen »Ondrasek hugget til da lagkameratene sviktet foran mål. Etter vakkert spill på høyrekanten av backen Hans Nordbye fikk spissen en grei jobb med å hamre hjemmelaget i ledelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer