Sogndal sløste mot et tafatt Sandnes Ulf

Fem kamper uten seier.

• Sogndal - Sandnes Ulf 0-0

Malick Mane hadde tre solide muligheter til å gi Sogndal den første trepoengeren på fem kamper, men det endte målløst hjemme mot Sandes Ulf i eliteserien fotball onsdag kveld.

Ingen av lagene vartet opp med festfotball, men hjemmelaget var det beste og burde ha tatt alle tre poengene.

NESTEN SCORING: Sogndal har vært nærmest scoring i 1. omgang - men kampen endte 0-0. Malick Mane med en heading i stolpen var det nærmeste Sogndal kom.
Foto: Alf Vidar Snæland / NTB Scanpix
NESTEN SCORING: Sogndal har vært nærmest scoring i 1. omgang - men kampen endte 0-0. Malick Mane med en heading i stolpen var det nærmeste Sogndal kom. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til Mane hadde innbytter Tore André Flo en gedigen mulighet til å score da det sto igjen et kvarter å spille.

Manes første mulighet kom 17 minutter ut i 1. omgang, og etter 40 minutter hadde han en heading som en forsvarsspiller hos Sandnes Ulf sendte videre i stolpen. Det var den største sjansen før pause.

Enda større var sjansen til Mane ni minutter etter hvilen. Da sto han alene mindre enn én meter fra mål, men avslutningen ble mesterlig reddet av Sandnes Ulf-keeper Aslak Falch. Falch spilte en meget kamp som erstatter for utestengte Bo Andersen. Dansken var ikke savnet på Fosshaugane Campus.

Etter en god start på sesongen var dette Sogndals første poeng på fem kamper. På hjemmebane er ikke laget lett å hanskes med.

Sandes Ulf var tamme og uten initiativ gjennom store deler av kampen, og rogalendingene kom antakelig til bygda ved Sognefjorden for å hente det ene poenget de fikk med seg. Det gjorde godt etter tapet for Molde sist helg.

Sandes Ulf har ikke tapt borte siden kampen mot Tromsø 15. april.

(NTB)