Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sogndal snudde kampen og vant

MS ledet i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manglerud Star trengte desperat alle poengene og ledet lenge mot Sogndal, men det var gjestene fra Sogn som til slutt stakk av med seieren.

MS bar preg av en veldig tynn spillerstall. 40 prosent av lagets beste var ute, tre mann var utestengt for røde og gule kort, mens Espen Scherwen er opptatt med studier.

Det skjedde nesten ingenting i 1. omgang. Begge lag virket redde for å tape. Mens MS trenger poeng i bunnstriden, har sogningene fortsatt et lite håp om å knipe kvalifiseringplassen.

Etter sidebytte var det nesten som to nye lag kom på banen. Begge lagene ville plutselig spille fotball. Thomas Sørum var mannen bak 1-0 da han stusset et presist frispark i mål bak Terje Skjedestad, hans 11. scoring på 14 kamper.

Men Sogndal utnyttet rot inne i MS-feltet, og veteranen Håvard Flo var våkent framme og satte inn 1-1 på bakre stolpe.

Fem minutter før slutt utnyttet Lennox Kanu en misforståelse i MS-forsvaret, mens hjemmespillerne diskuterte om det var offside eller ikke gikk han igjennom og scoret.

Beste mann på banen var unge Per Egil Flo.

(NTB)