Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sogndal-spiller anmeldt for voldtekt: - Dette er en trist sak

Preget norsk klubb.

PREGET: En Sogndal-spiller er anmeldt for voldekt etter at laget var på en sosial tur til Stockholm i helga. Her er et bilde fra hjemmebanen Fosshaugane Campus. 
Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix
PREGET: En Sogndal-spiller er anmeldt for voldekt etter at laget var på en sosial tur til Stockholm i helga. Her er et bilde fra hjemmebanen Fosshaugane Campus. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En fotballspiller på Tippeliga-klare Sogndal ble i helga anmeldt for voldtekt på et hotell i Stockholm.

- Det jeg kan si er at dette er en trist sak. Dette er nå en politisak og klubben bistår i arbeidet. Utover det vil vi ikke kommentere saken og ber om respekt for det, sier daglig leder Egil Mundal i Sogndal Fotball til Dagbladet.

Det er en 23 år gammel kvinne som har anmeldt mannen. Hendelsen skal ha skjedd i forbindelse med at Sogndal var i den svenske hovedstaden på en sosial tur etter serieavslutningen.

Sogndal rykket nylig opp til Tippeligaen.

- Ikke pågrepet
Svensk politi forteller følgende til Dagbladet mandag morgen:

- Det er gjort en anmeldelse, og undersøkelsene fortsetter. Personen er ikke pågrepet, sier Kjell Lindgren, talsperson for politiet i Stockholm til Dagbladet.  

- Kommer dere til å samarbeide med norsk politi i denne saken?

- Om det trengs, sier Lindgren.

Idrettslaget dro fra Stockholm søndag, sammen med den anmeldte utøveren.

Tinder-treff Det var fredag at to kvinner kom i kontakt med spillere på et norsk elitelag via dating-appen «Tinder». Etter å ha festet på byen i Stockholm gikk ferden videre til et hotellrom der hele laget bodde denne helga. Det melder Aftonbladet som først omtalte saken i går kveld.

Kvinnen forteller følgende til den svenske avisa:

- Jeg hadde frivillig sex med en av spillerne, men sovnet direkte etterpå. Jeg våknet av at en annen mann lå på meg og hadde samleie, sier kvinnen.

Kvinnen forteller så at hun dyttet mannen bort og kom seg ut av hotellrommet.

Ifølge kvinnen har mannen forklart at han så døra til hotellrommet stå åpen og at hun «ikke hadde sagt nei til å delta».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!