Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sogndal-spillere skadd i motorsykkelulykke

Begge sendt til sykehus.

KJØRTE AV VEIEN: Sogndals Per Egil Flo (t.v.) var innblandet i en motorsykkelulykke i ettermiddag. Foto: Berit Roald, Scanpix
KJØRTE AV VEIEN: Sogndals Per Egil Flo (t.v.) var innblandet i en motorsykkelulykke i ettermiddag. Foto: Berit Roald, Scanpix Vis mer

(Dagbladet): To spillere på fotballaget til Sogndal har vært innblandet i en motorsykkelulykke fredag ettermiddag.

Motorsykkelen kjørte av veien i Årøysvingane i Luster.

- Per Egil Flo og Joseph Bendik har vært involvert i et uhell, men det ser ut til at det har gått bra, sier sportslig leder Trond Fylling til klubbens hjemmeside.

Politiet fikk melding om ulykka klokka 14:53.

- Det er strålende vær i området, og det er ikke en spesielt ulykkesbelastet strekning. Det var ingen andre kjøretøy involvert. Noe mer ønsker jeg ikke å si om saken akkurat nå, sier operasjonsleder Stig Inge Hauge til Dagbladet.

To ambulanser rykka ut og lege var kjapt på stedet. Begge ble sendt til sykehuset i Førde.

Lensmannen i Sogndal etterforsker saken videre for å finne årsaken til ulykka.

Det går etter forholdene bra med spillerne. Ingen av dem spiller søndagens cupkamp mot Saga. - Joe (Joseph Bendik) har slått seg kraftig i albue og skulder. Vi tar røntgen senere for å kunne utelukke brudd. Per Egil fikk et kraftig slag mot hoften. Nå skal de hvile og få ro. De er ute på ubestemt tid, sier naprapat Kim Are Jacobsen i Sogndal til NRK.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media