Sogndal-spissen scoret på Zlatan-vis

Sogndals elendige form tok en brå slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Haugesund tok forrige runde en meget sterk seier mot Rosenborg. Supporterne trodde da at laget var tilbake på riktig spor etter en så langt skuffende sesong. Mot Sogndal ønsket FKH å vise at seieren mot trønderne ikke bare var et engangstilfelle da laget møtte et Sogndal som sto uten seier på elleve kamper.

Vertene hevet derimot spillet fra de forgående kampene. De ga Haugesund store problemer på Fosshaugane.

Scoret på første sjanse Sogndal fikk en drømmestart på kampen. Oppgjøret startet jevnt, men etter elleve minutter hadde Ulrik Flo løpt seg fri boksen. Han stupheadet inn 1-0 etter et flott innlegg fra Taijo Teniste.

Etter målet styrte Sogndal kampen. Gjestene klarte aldri å skape særlige farligheter, men like før pause utlignet de på sin første sjanse. Haugesund kontret, og Christian Gytkjær fikk ballen i mellomrommet. Med utsiden av foten la han ballen elegant i bakrom til Maic Sema. Han rundet enkelt keeper Kenneth Udjus og utlignet noe ufortjent.

Drømmescoring I annen omgang bestemte Sogndal seg for å legge Haugesund bak seg i oppgjøret, anført av Tim André Nilsen. På ekte Zlatan Ibrahimovic-vis styrte Nilsen ballen i mål med hælen etter et innlegg fra Petter Strand. Vertene var tilbake i ledelsen og så seg ikke tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer