Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sogndal-stopper på prøvespill i Manchester United

Even Hovland (20) kan bli vår neste proff.

LETT Å SI JA: Sogndals sportslige leder Trond Fylling forteller at det var lett å gi United tillatelse til å ta en nærmere titt på 20-årige Even Hovland.
Arkivfoto: Ståle Andersen / SCANPIX .
LETT Å SI JA: Sogndals sportslige leder Trond Fylling forteller at det var lett å gi United tillatelse til å ta en nærmere titt på 20-årige Even Hovland. Arkivfoto: Ståle Andersen / SCANPIX . Vis mer

|||

Manchester United ønsker å ta en nærmere titt Sogndals midtsopper Even Hovland (20) og har tilbudt prøvespill.

Den lovende U-landslagsspilleren har vært en del av Sogndals A-stall siden 2006, men har slitt mye med skader. Årets sesong i 1. divisjon ble sterkt amputert for Hovland ettersom han pådro seg brudd i leggbeinet på oppvarmingen allerede foran vårens første seriekamp mot Hønefoss.

Unggutten var ikke tilbake på banen før i de siste kampene av høstsesongen.

- Vi har takket ja til et slikt treningsopphold siden det er bra for Even, sier Sogndals sportslige leder Trond Fylling til Sogn Avis.

Oppholdet er ikke helt i boks ennå, men Hovland skal etter planen reise til Manchester mandag og bli hos de regjerende engelske seriemesterne en uke.

- Even har vært ute store deler av sesongen og trenger trening mer enn ferie. Når han selv ønsker dette, var det ikke vanskelig å takke ja, utdyper Fylling.

Manchester United har allerede de norske ungguttene Joshua King og Magnus Wolf Eikrem i stallen, i tillegg til at Ole Gunnar Solskjær trener klubbens reservelag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media