Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sogndal til topps

- Jeg hadde ikke ventet vi skulle lede etter to kamper, nei, sa Håvard Flo etter at Sogndal slo Bryne 1-0 på bortebane mandag.

Flo var en skummel herre i Sogndal-angrepet og sørget for at seiersmålet kom etter 27 minutter av 1. omgang. Han mottok et gjennomspill av Christian Kalvenes, og Flo på løp sendte den i mål.

- Vi har et bra lag på gang og utfyller hverandre godt, mente han som sto bak kampens eneste mål.

Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen var selvsagt også lettet etter tre nye poeng i starten av sesongen. Sist helg ble det trepoenger mot Stabæk.

- Jeg er veldig glad for denne seieren, sa Halvorsen som fikk se sitt lag vinne en fullt fortjent seier.

De hvite fra Sogndal var det beste laget på Bryne stadion. De ville mest, skapte flest sjanser, var best teknisk og mer drivende framover på banen. Dessuten vant laget de aller fleste duellene både framover og bakover på banen.

Bryne fikk lite eller ingenting til, men kunne ha scoret på et par brukbare sjanser midtveis i 2. omgang. Men de klarte det ikke, og slik det utviklet seg var det helt i orden at alle poengene ble med Sogndal lenger nord i landet.

- Dette var ikke bra. Det bekymrer mest at vi skapte så lite framover. I treningskampene har vi stort sett scoret i hver kamp, men så langt i serien har vi ikke scoret et eneste ett. Men stemningen i laget er bra, og moralen er god. Det er ingen krise, sa Ragnvald Soma.

Og vet hva han snakker om. Det er ikke første gang at laget fra Jæren er kommet skjevt ut.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media