Sogndal-treneren skråsikker: Brann taper siste kamp

Møter formlaget Haugesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Hvis Rikard Norlings vinterspådom om Brann-gull hadde slått til, ville feiringen trolig ha skjedd i går kveld. Og Brann Stadion var da også fullsatt av folk som mente bare hjemmeseier var godt nok. Men de var ikke der for å se gullet komme hem. De var der vel vitende om at tap for Sogndal ville bety nedrykk.

Den siste uka har det falt så mange avspiste neglebiter ned i byens regntunge avløp at rørene truet med å gå tett, men med 2-1 over Sogndal er optimismen styrket. Og nå vet Bergens nervøse befolkning at laget deres kan levere under press.

- Er dette ditt største øyeblikk her på stadion?

- Ja, i det perspektivet er det jo det. Det var en viktig kamp, og det blir en akkurat like viktig bortekamp mot Haugesund. Men det er noe med det, sier Brann-trener Rikard Norling til Dagbladet, og fortsetter:

- Det var smekkfullt, det var mange reportere til stede, til og med lørdagstreningen var godt besøkt - og det er ikke vanlig, skal jeg si deg - så det var noe på gang. Da blir det litt sånn: Det er slik det skal være. Inntil man kommer på at det er snakk om nedrykksstrid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer