Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sogndals «Flonaldo» på topp mot Sarpsborg?

- Det er kjekt å spille fotball igjen, sier Tore André Flo.

TRENER MED SOGNDAL:  Tore Andre Flo "spiller en tunnel" på Brasils Junior Baiano, går opp og scorer og utligner i VM-kampen mot Brasil syv minutter før kampslutt. Tre minutter senere blir Flo felt i straffefeltet av samme Baiano, og Kjetil Rekdal setter straffesparket i mål. Det utrolige har skjedd: Norge har slått Brasil 2-1. Nå er det duket for comeback i Sogndal.
Foto: Jean-Paul Pelissier,  REUTERS/SCANPIX
TRENER MED SOGNDAL: Tore Andre Flo "spiller en tunnel" på Brasils Junior Baiano, går opp og scorer og utligner i VM-kampen mot Brasil syv minutter før kampslutt. Tre minutter senere blir Flo felt i straffefeltet av samme Baiano, og Kjetil Rekdal setter straffesparket i mål. Det utrolige har skjedd: Norge har slått Brasil 2-1. Nå er det duket for comeback i Sogndal. Foto: Jean-Paul Pelissier, REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tore André Flo (38) var mandag tilbake i trening for gamleklubben Sogndal. Spissveteranen kan være aktuell for eliteseriespill allerede mot Sarpsborg søndag.

Mandag kveld kunne klubben selv melde at helten fra VM-kampen mot Brasil i 1998 er tilbake i trening, 17 år etter at han sist spilte for klubben.

Men verken han eller trener Harald Aabrekk vil si noe om hvorvidt spissen kan være aktuell for kamp søndag.

- Det var kjekt å spille fotball igjen. Jeg er her i helgen, så får vi se, sa spissen til NRK.

Det er to år siden han la opp, og derfor er formen ennå et stykke unna

- Jeg har trent mye, men ikke med en så god gruppe, så helt der jeg burde være er jeg nok ikke, mener Flo, som bekrefter at han kommer til å tilbringe sommeren i Sogndal.

Også trener Harald Aabrekk er kryptisk i sine uttalelser.

- Verken laget eller troppen til helgen er klart, men når Tore André er her, så er han en naturlig del av miljøet vårt.

Siden spissen forlot Sogndal i 1994 har han spilt for Tromsø, Brann, Chelsea, Rangers, Sunderland, Siena, Vålerenga, Leeds og MK Dons.

(NTB)