Sohna sikret Sandefjord-opprykk

Blir med Odd og Start rett opp igjen.

Sandefjord slår følge med Odd og Start opp i eliteserien fotball. Det ble klart med søndagens 1-0-seier over Notodden.

Dermed er det klart at alle de tre lagene som rykket fra eliteserien sist sesong, er tilbake i det gode selskap i 2009-sesongen.

Sandefjord rykker opp sammen med Odd Grenland og Start.

Notodden slo Sandefjord 5-0 i vårkampen. Denne gangen var det Sandefjord som stakk med alle tre poengene. 29 minutter ut i første omgang kom seiersmålet. Det var Ebrima Sohna som til slutt fikk ballen over streken.

Målet kom rett etter at Fredrik Thorsen hadde sløst bort tidenes sjanse. Han skulle bare bredside ballen i mål, men skuddet gikk utrolig nok i stolpen.

2. omgang ble ikke god spillemessig. Sandefjord var mest opptatt av å sikre seieren, mens Notodden jaget en uttelling som aldri kom.

Notodden har fortsatt en teoretisk mulighet til å ta 4.-plassen som gir rett til å spille kvalifisering om opprykk til eliteserien, men det begynner å se tøft ut. Sogndal er laget som er nummer fire i øyeblikket.

(NTB)

TILBAKE: Ebrima Sohna og Sandefjord følger nedrykkskameratene Odd Grenland og Start rett opp i Tippeligaen igjen. Arkivfoto: BIRTE ULVESETH/SCANPIX
TILBAKE: Ebrima Sohna og Sandefjord følger nedrykkskameratene Odd Grenland og Start rett opp i Tippeligaen igjen. Arkivfoto: BIRTE ULVESETH/SCANPIX Vis mer
Sohna sikret Sandefjord-opprykk