Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Søker supporter som er villig til å tatovere seg for livstidsbillett

Og tatoveringen er ikke bare småtterier.

LIVSTID: Hertha Berlin har hengivne tilhengere. Nå søker klubben etter kandidater til å få en livstidsbillett tatovert på armen. Foto: Michael Sohn, AP / NTB scanpix
LIVSTID: Hertha Berlin har hengivne tilhengere. Nå søker klubben etter kandidater til å få en livstidsbillett tatovert på armen. Foto: Michael Sohn, AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hertha Berlin lokker sine mest innbitte tilhengere med utsikten til gratis adgang resten av livet. Den utvalgte må tatovere adgangstegnet på armen.

- Ingen klubb kommer så under huden på sine fans som Hertha, skriver klubben torsdag på sitt nettsted og ber om kandidater som er rede til å ta de ordene helt bokstavelig.

En utvalgt tilhenger vil få tatovert et bilde med klubbflagget, Olympiastadions silhuett, omrisset av Berlins bygrense og en CR-kode på armen. CR-koden vil gi gratis adgang til alle Hertha Berlins hjemmekamper i Bundesliga livet ut.

Kandidatene må melde seg innen 8. februar. Den enkelte skal gjennom et foto, en video eller «noe annet kreativt» vise hvorfor nettopp han eller hun skal velges.

Nordmenn

Allerede lørdag spiller klubben til Per Ciljan Skjelbred og Rune A. Jarstein hjemmekamp mot Hoffenheim. Jarstein er i trening igjen etter sin muskelskade og kan være aktuell for comeback.

I så fall kan det bli to nordmenn på banen når Hertha Berlin skal sjarmere sine tilhengere til å knives om den unike livstidsbilletten.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!