Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Søker utsettelse

Sykdomsherjede Sandefjord har problemer med å stille lag mot Ørn søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå har Sandefjord Fotball søkt Norges Fotballforbund (NFF) om at kampen blir spilt ved en senere anledning. Klubbens medisinske støtteapparat har med hjelp fra spillernes fastleger undersøkt helsetilstanden, meldes det på klubbens hjemmeside.

Seks av spillerne har hatt luftveisinfeksjon i løpet av de siste fire ukene. Tre har hatt samme type infeksjon, men det er ikke påvist sammenheng i sykdommen mellom disse tre og sykdom hos de øvrige spillerne. Én spiller har fått påvist en annen type infeksjon. To av spillerne har vært til lege i løpet av de siste dagene.

Alle spillere med sykdom har fått den behandlingen som er nødvendig i forhold til sykdommen.

Alle spillere er informert om situasjonen og har fått beskjed om å kontakte lege og informere klubben dersom de skulle få tegn til sykdom i luftveiene.

I tillegg til spillerne som er under behandling for luftveisinfeksjoner, sliter klubben med en rekke skader.

- Hvis vi blir «tvunget» til å spille kampen, står valget mellom å stille med 7 spillere, eller stille med spillere som er erklært syke og de konsekvensene dette måtte medføre, skriver klubben.

Dagbladet.no