Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Soko kan erstatte Tchoyi

Stabæk har tatt kontakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tomasz Sokolowski (23) har spilt 165 kamper for Lyn Oslo, men kontrakten går ut ved sesongslutt. Han kan ende opp hos naboen Stabæk.

Fra 1. juli kunne midtbanespilleren forhandle fritt med andre klubber.

- Ja, de har tatt kontakt med agenten min Torgeir Knutsen. Jeg har hørt via mediene at de ønsker en midtbanespiller som er norsk, men jeg selv ikke snakket med dem ennå, sier Sokolowski om Stabæk-koblingen til Aftenposten.no.

Tromsø har tidligere meldt sin interesse for lysluggen. Utenlandske klubber skal også vurdere spilleren.

Lyn sliter økonomisk og har store vanskeligheter med å få lagt fram kontraktsforslag til de 13 spillerne som har kontrakter som løper ut etter sesongen.

(NTB)

KAN GÅ TIL SERIELEDEREN: Lyns Tomasz Sokolowski står fritt til å forhandle med andre klubber og nå har Stabæk tatt kontakt med midtbanespilleren. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
KAN GÅ TIL SERIELEDEREN: Lyns Tomasz Sokolowski står fritt til å forhandle med andre klubber og nå har Stabæk tatt kontakt med midtbanespilleren. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer
image: Soko kan erstatte Tchoyi
<B>STAKK FRA STABÆK:</B> Somen Tchoyi etterlot seg et stort rom å fylle på Nadderud. Nå kan Lyns Sokolowski være på vei inn.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!