Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sol Campbell kan bli United-nødløsning

Ferguson vil se stopperveteranen (35) på trening.

PÅ BESØK: Sol Campbell som Portsmouth-kaptein på besøk hos United og Ryan Giggs på Old Trafford i april. Nå kan han få sjansen til å overbevise Alex Ferguson om å få spille hjemmekamper på samme bane til våren.  Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
PÅ BESØK: Sol Campbell som Portsmouth-kaptein på besøk hos United og Ryan Giggs på Old Trafford i april. Nå kan han få sjansen til å overbevise Alex Ferguson om å få spille hjemmekamper på samme bane til våren. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Sol Campbell kan få en høyst overraskende sjanse i Manchester United fra nyttår.

Stopperveteranen er i ferd med å slippe unna Notts County, hvor han bare holdt ut i 29 dager.

For tida holder 35-åringen formen ved like på trening med gamleklubben Arsenal, men United-manager Alex Ferguson skal ønske å la ham trene med United i stedet, med tanke på en mulig kontrakt når overgangsvinduet åpner i januar, skriver Daily Mirror.

Avisa mener det er aktuelt med en seks måneders kontrakt. United har i øyeblikket store skadeproblemer, og i gårsdagens Champions League-møte med Wolfsburg startet midtbaneduoen Darren Fletcher og Michael Carrick som midtstoppere og Park Ji-sung på høyreback.

Vidic snart tilbake
Ikke alle forsvarerne er langtidsskadd, Nemanja Vidic ventes å være tilbake til helga etter influensa-opphold, men den ekstreme situasjonen fra i går viser at det kan være greit å være på den sikre siden.

United har ikke så mye å tape på et slikt forsøk, og Ferguson har gjort liknende før. Henrik Larsson vikarierte i vårsesongen 2007.

Likevel er nyheten såpass oppsiktsvekkende at Daily Mirror-journalisten James Nursey har følt behov for å bygge opp under historien i et blogginnlegg.

Han forteller at han mandag kveld fikk en tekstmelding fra en tidligere proffspiller som fortalte at han hadde hørt at Campbell snart skulle til United for å trene med dem.

Han utdypet hvor informasjonen kom fra på telefon, og fortalte også at Newcastle, som har vært interessert i Campbell, nå regnet med at han skulle til United.

I går fikk avisa også bekreftet av en person i Campbells omgangskrets at det er interesse fra Alex Ferguson.

Satset på Owen
Det vakte oppsikt også da Ferguson ga Michael Owen en sjanse i sommer. Owens karrierekurve hadde stupt bratt i Newcastle. På jakt etter ny arbeidsgiver ga representantene hans ut en salgsbrosjyre som blant annet fortalte at Owen var «frisk, oppriktig og pen» og at han ikke flyr helikopter til trening.

Brosjyren ble gjort til latter av media, blant annet oss her i Dagbladet, men Alex Ferguson bet på. Etter gårsdagens hattrick er det ikke vi skeptiske som kan le sist.

Derfor skal vi her og nå bare nøkternt registrere at den gamle Tottenham-kjempen Sulzeer Jeremiah «Sol» Campbell - som falt i unåde hos enkelte Spurs-fans ved å gå til Arsenal - nå kan få sjansen til å overbevise Ferguson på United-trening.

VETERANVIKAR: Henke Larsson var 35 år gammel da han fikk et overraskende halvt års vikariat i Manchester United i 2007. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
VETERANVIKAR: Henke Larsson var 35 år gammel da han fikk et overraskende halvt års vikariat i Manchester United i 2007. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media