Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sol er ikke redd

Lørdag vender Sol Campbell tilbake til White Hart Lane. Men Arsenal-stopperen frykter ikke gjensynet med Spurs-fansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Campbell var i mange år stor helt på White Hart Lane. Etter sjokkovergangen til erkefienden Arsenal i sommer ble Campbell utpekt som hatobjekt.

Lørdag spiller 27-åringen i Arsenal-drakt mot Tottenham på White Hart Lane. Tottenham-fansen har antydet tre minutters stillhet, en vend-ryggen-aksjon og tusener med ballonger med påskriften «Judas», men de som kjenner Campbell er sikker på at stopperveteranen ikke kommer til å la seg påvirke.

- Alt snakket om returen har holdt på så lenge at Sol har blitt vant til det. Spurs-fansen tror kanskje han er redd. Det er han ikke, sier en venn av Campbell til The Sun.

Løfter seg

Len Cheesewright var mannen som oppdaget Campbell på 80-tallet. Han er nå sjefsspeider for Leyton Orient.

- Sol kommer ikke til å bli satt ut av å dra tilbake til White Hart Lane. Jeg har kjent ham hele karrieren. Han er så fokusert og bestemt at han vil løfte seg til denne nye utfordringen på samme måte som han har gjort til alt annet her i livet, sier Cheesewright.

Tottenham-manager Glenn Hoddle maner til ro i Spurs-rekkene.

- Det er viktig at Spurs-fansen ikke gjør skam på klubben ved å overreagere. Fansen må oppføre seg ansvarlig, sier Hoddle.

- Blandede følelser

Han får støtte fra Spurs-spiller Stephen Carr.

- Jeg håper protestene ikke blir for dumme, sier Carr til The Sun.

- Sol eller ikke Sol, dette er et Nord-London-derby og en viktig kamp for begge lag, og vi trenger all den støtte vi kan få.

Han har hørt om planlagte aksjoner, men håper det ikke går over styr.

- Jeg har blandede følelser. Jeg forsvarer fansens rett til å uttrykke sitt sinne - de er ryggraden i klubben og skal ha lov til å si i fra, sier Carr.

Samtidig minner han fansen om alle de gode stundene Campbell ga i løpet av sin Tottenham-karriere.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart