Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sol skal redde Arsenal

Arsenal har seks strake e-cuptap borte før kveldens oppgjør mot Leverkusen. Dagbladet.no følger Champions League-runden kl. 20.45.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppladningen til kveldens oppgjør i Tyskland er heller ikke den beste for Arsenal. I går ble det klart at Tony Adams er skadd og mister kampen.

Også Matthew Upson, Martin Keown og Ashley Cole er på sidelinja med helseproblemer. I tillegg er Oleg Luhzny suspendert.

Dermed må Arsenal-sjef Arsene Wenger stole på Sol Campbell i midtforsvaret. Og det gjør han.

- Sol har et stort ansvar og han er den vi regner med skal berge oss med sin erfaring og styrke, sier Wenger til Sky Sports.

Skrytet stopper ikke der.

- Du ser det beste av Sol Campbell når du trenger en helt.

I angrep har Wenger et luksusproblem. Han har fire spisser som gjerne vil starte. Dennis Bergkamp har til og med kjørt hele veien til Tyskland for å være med.

Trolig får Thierry Henry starte sammen Bergkamp, og Sylvain Wiltord blir tildelt en offensiv flankerolle på midtbanen.

Leverkusen har fire poeng i gruppe D, det samme som Arsenal, Deportivo la Coruna og Juventus.

- Gruppa er veldig tett. Det blir hardt, men vi kan sikre oss en kvartfinaleplass med seier mot Arsenal. Vi trenger fire poeng til, sier Leverkusen-trener Klaus Toppmüller.

Kveldens kamper i Champions League, mellomspillet 3. runde: Gruppe C: Real Madrid (Spania) - Porto (Portugal), Sparta Praha (Tsjekkia) - Panathinaikos (Hellas). Gruppe D: Leverkusen (Tyskland) - Arsenal (England), Juventus (Italia) - Deportivo La Coruna (Spania).

Dagbladet.no følger alle kampene direkte fra kl. 20.45.

<B>ANGREP OG FORSVAR:</B> Manager Arsene Wenger satser på at Thierry Henry (t.v) scorer og Sol Campbell holder tett i forsvar.
Hele Norges coronakart