Sol skygger unna Liverpool

Liverpool ville gi Sol Campbell en rekordkontrakt. Men Spurs-stopperen gadd ikke stille på møtet. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Campbell er Bosman-spiller i sommer og klubber rundt i hele Europa sikler etter 26-åringen. Det inkluderer Liverpool, som trodde de hadde sikret seg et møte med Campbell i London.

Skuffelsen var desto større da bare agent Sky Andrew dukket opp til en prat. Dermed fikk ikke direktør Rick Perry og assistentmanager Phil Thompson presentert en lønnspakke verd nærmere 45 mill. kroner i året.

Liverpool-duoen fikk heller ikke sjansen til å lokke Campbell med planene om en stopperduo med han og finske Sami Hyypia.

- Vi er i diskusjoner med flere klubber, men jeg tror ikke det blir noe konkret før om en uke eller to, sier agent Andrew til The Sun.

Flere nettsteder hevdet allerede i går at Campbell velger Arsenal framfor Barcelona og Inter Milan. En slik overgang vil føre til raseri blant Tottenham-fansen - som anser Highbury-klubben som en erkefiende.

Aston Villa gir ikke opp Lampard

Chelsea har allerede fått akseptert et bud på 143 mill. kroner for Frank Lampard jr, men Aston Villa tror de fortsatt har sjansen til å sikre seg West Ham-spilleren. Manager John Gregory har budt 100 mill. kroner for 22-åringen, men venter på et ja fra Villa-styreformann Doug Ellis til å øke summen. Ifølge Sky Sports er også Villa i samtaler med marokkanske Mustapha Hadji, etter at Coventry skal være villig til å slippe 29-åringen for 60 mill. kroner.

Roeder tar over Hammers

West Ham står fortsatt uten manager etter at de sparket Harry Redknapp og Frank Lampard sr. i vår. Ifølge Daily Mail overtar Glenn Roader. 45-åringen har vært trener i klubben i flere år og styrte laget mot slutten av sesongen. West Ham har tidligere prøvd å sikre seg Boro-klare Steve McClaren og Charltons Alan Curbishley uten hell.

Kanadier til Everton?

Anderlechts toppscorer Thomas Radzinski kan bli ny Everton-spiss. Kanadieren overbeviste stort i Champions League, og er tilgjengelig for 50 mill. kroner. 28-åringen scoret 20 mål på 21 ligakamper i Belgia denne sesongen. Anderlecht har allerede solgt Radzinskis spissmakker Jan Koller til tyske Dortmund.

Jeffers tviler på Newcastle

For å kjøpe Radzinski må Everton kvitte seg med Francis Jeffers, som selges fordi han ikke vil skrive ny kontrakt. Newcastle skal være interessert til å betale 110 mill. kroner for 20-åringen, men spilleren sjøl vil helst vente og se om Arsenal vil ha ham.

Ruud må kjempe med Ole Gunnar

Manchester Uniteds rekordkjøpt Ruud van Nistelrooy tror ikke han er garantert en startplass på bekostning av Ole Gunnar Solskjær når ligaen starter i august. - Jeg er ikke så naiv at jeg tror jeg går rett inn på laget. Jeg må jobbe hardt for å spille, sier nederlenderen. Ved siden av Solskjær må 24-åringen konkurrere mot Andy Cole og Dwight Yorke om to spissplasser. - Sånn er fotballen. United har mange verdensstjerner i klubben, sier Ruud ifølge Sky Sports.

  • Kilder: Sky Sports, The Sun, Daily Mail og PA.
EVERTON-AKTUELL: Anderlechts toppscorer Thomas Radzinski kan bli ny Everton-spiss. Foto: SCANPIX/AP
<B>VIL HA SOL: Klubber i hele Europa ønsker seg Sol Campbell. Men det ser ikke ut som om Campbell havner i Liverpool. Foto: SCANPIX/AP