Sol skygger unna Liverpool

Liverpool ville gi Sol Campbell en rekordkontrakt. Men Spurs-stopperen gadd ikke stille på møtet. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Campbell er Bosman-spiller i sommer og klubber rundt i hele Europa sikler etter 26-åringen. Det inkluderer Liverpool, som trodde de hadde sikret seg et møte med Campbell i London.

Skuffelsen var desto større da bare agent Sky Andrew dukket opp til en prat. Dermed fikk ikke direktør Rick Perry og assistentmanager Phil Thompson presentert en lønnspakke verd nærmere 45 mill. kroner i året.

Liverpool-duoen fikk heller ikke sjansen til å lokke Campbell med planene om en stopperduo med han og finske Sami Hyypia.

- Vi er i diskusjoner med flere klubber, men jeg tror ikke det blir noe konkret før om en uke eller to, sier agent Andrew til The Sun.

Flere nettsteder hevdet allerede i går at Campbell velger Arsenal framfor Barcelona og Inter Milan. En slik overgang vil føre til raseri blant Tottenham-fansen - som anser Highbury-klubben som en erkefiende.

Aston Villa gir ikke opp Lampard

Chelsea har allerede fått akseptert et bud på 143 mill. kroner for Frank Lampard jr, men Aston Villa tror de fortsatt har sjansen til å sikre seg West Ham-spilleren. Manager John Gregory har budt 100 mill. kroner for 22-åringen, men venter på et ja fra Villa-styreformann Doug Ellis til å øke summen. Ifølge Sky Sports er også Villa i samtaler med marokkanske Mustapha Hadji, etter at Coventry skal være villig til å slippe 29-åringen for 60 mill. kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer