Solbakken: - Aldri spilt på en så dårlig bane, og jeg har spilt mot Tromsø

Tordnet etter uavgjort.

IKKE FORNØYD: Ståle Solbakkens FC København klarte ikke å beseire Brøndby i det danske hovedstadsderbyet som endte 0-0. Nordmannen slaktet baneforholdene etter oppgjøret.
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Ståle Solbakkens FC København klarte ikke å beseire Brøndby i det danske hovedstadsderbyet som endte 0-0. Nordmannen slaktet baneforholdene etter oppgjøret. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ståle Solbakkens FC København klarte ikke å beseire Brøndby i det danske hovedstadsderbyet som endte 0-0. Nordmannen slaktet baneforholdene etter oppgjøret.

De to København-klubbene møttes mandag til byderby for annen gang på under en måned. Sist vant FCK 3-1 hjemme mot sin bykonkurrent.

Mot Brøndby annen påskedag ønsket Solbakken å gjenskape prestasjonene, denne gang på bortebane. Etter det målløse oppgjøret var det gressmatta på Brøndby stadion som fikk oppmerksomhet.

- Det er en skandale at vi må spille på en slik bane. Jeg har aldri spilt på en slik bane, og jeg har spilt i Tromsø med HamKam, sa Solbakken om gressmatta etter kampen.

Dårlig bane Ingen av lagene våget å ta store sjanser i første omgang. De første 45 minuttene var preget av mange langpasninger på grunn av de dårlige spilleforholdene var. De ryddet forsvarerne unna.

- Vi har trent to-tre dager på spille en type fotball vi ikke ønsker å spille. De har spilt mange lange baller og vært flinke til det. De har knapt sluppet inn mål, og vi visste at vi måtte gjøre det samme. Vi har lagt litt om på formasjonen og brukt noen andre spilletyper, sa Solbakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.