Solbakken: - Han var vanskelig å overtale

Henter dansk veteran.

 KLAR FOR FCK:  Chistian Poulsen skal spille for det danske laget ut denne sesongen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet
KLAR FOR FCK: Chistian Poulsen skal spille for det danske laget ut denne sesongen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/DagbladetVis mer

Ståle Solbakken har styrket FCK-laget med den danske veteranen Christian Poulsen, men signaturen satt langt inne.

Den tidligere landslagsspilleren skal være i FC København resten av sesongen. Det meddelte den danske storklubben tirsdag.

FCK-trener Ståle Solbakken tok allerede i januar kontakt med Poulsen, men det var først i høst at arbeidet begynte å bære frukter.

- Etter sesongen kjørte jeg hardt på, og etter hvert begynte han å besvare tekstmeldingene mine. Da ante jeg at han kunne være interessert, sier Solbakken.

FC ligger på femteplass i den danske serien med tolv poeng. Lederlaget Midtjylland står med 21 etter ni runder.

34 år gamle Poulsen har vært uten klubb etter at kontrakten med Ajax gikk ut i sommer.

- Vi er virkelig glade for at han sa ja. Spillernes reaksjon da jeg fortalte dem om dette i garderoben i dag, var at nå kommer det en skikkelig fullblods fotballproff. Det kan kunne ende godt, sier Ståle Solbakken.

Midtbanespilleren har spilt for klubber i alle de fem store seriene: England (Liverpool), Spania (Sevilla), Italia (Juventus), Tyskland (Schalke) og Frankrike (Evian).

(NTB)

 FORSTERKER:  Ståle Solbakken.  Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
FORSTERKER: Ståle Solbakken. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet. Vis mer