MISFORNØYD: Ståle Solbakken var alt annet enn fornøyd etter at FCK tapte 1-5 i går kveld. Her under Champions League-kampen mot Real Madrid tidligere denne sesongen. Foto: Liselotte Sabroe / NTB Scanpix
MISFORNØYD: Ståle Solbakken var alt annet enn fornøyd etter at FCK tapte 1-5 i går kveld. Her under Champions League-kampen mot Real Madrid tidligere denne sesongen. Foto: Liselotte Sabroe / NTB ScanpixVis mer

Solbakken: - Vi står med dritt til knærne

Mener gullet glapp.

FC København-trener Ståle Solbakken mener seriegullet glapp med det pinlige hjemmetapet for Midtjylland i går kveld.

- Jeg er rystet over resultatet, sa nordmannen etter 1-5-nederlaget.

«Déjà vu» - Jeg har tapt 0-5 på bortebane for Sønderjyske, og det her var et «déjà vu». Nå må vi legge bort ambisjonene om å vinne mesterskapet, slo Solbakken fast.

FCK kunne minke avstanden til Midtjylland til to poeng, men havnet i stedet åtte poeng bak serielederen.

Solbakken hadde sett for seg en helt annen start på vårsesongen etter en god treningsleir i Portugal. Den første kampen ga 1-1 mot AGF.

- Kjemper om sølv - Alt så rosenrødt ut før første kamp. Vi hadde en god treningsleir, og vi var gode i 88 minutter i Aarhus fram til scoringen deres. Denne hadde jeg virkelig ikke sett komme. Nå står vi med dritt til knærne, sa den skuffede treneren.

Solbakken mente ikke at FCK ble rundspilt, men laget fikk det tungt mot slutten da Andreas Cornelius ble utvist på stillingen 1-3.

- Realistisk sett er vi ute av gullkampen. Hadde vi vunnet over Midtjylland, ville jeg gjerne tatt på meg favorittstempelet. Nå er vi i stedet tre lag som kjemper bak FCM om plassene i Europa. Det er AaB, oss og Brøndby, sa han.

(NTB)