Solbakken advarer Hangeland

Frykter panikk-kjøp.

- Spillerne skal ikke nødvendigvis spille for FC København i hele sin karriere, men de skal tenke over at det er et dårlig signal om en klubb kommer med et tilbud i absolutt siste øyeblikk, sier Solbakken.

Treneren ville ha forsøkt å forsterke laget om det hadde blitt spill i mesterligaen. Etter tapet for Benfica handler det mer om å holde troppen intakt.

Michael Gravgaard og norske Brede Hangeland er de to spillerne som regnes som mest aktuelle for europeiske toppklubber.

FCK ville ha innkassert rundt 60 millioner kroner om de hadde avansert fra 3. kvalifiseringsrunde. Da ville klubben trolig forsøkt å kjøpe en spiller eller to.

Det skjedde ikke. Benfica vant 3-1 sammenlagt.

- Mot Benfica hadde vi én spiller skadet og én ute med karantene, og prøv å se for dere den benken vi har. Vi skal beholde troppen som den er, og det tror jeg spillerne forstår. Det kan selvfølge komme et godt tilbud på en spiller, men hvis vi selger noen skal vi også kjøpe noen. Og det er ikke lett med så få timer igjen av overgangsvinduet, sier Solbakken.

- Det er useriøst å snakke om spillersalg, sier klubbformann Flemming Østergaard.

(NTB)

VIL IKKE SELGE: Ståle Solbakken sier F.C. Köbenhavn ikke vil selge spillere, selv om laget ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League. Nordmannens lag tapte 3-1 sammenlagt mot Benfica, etter 0-1 hjemme i Parken i går. Foto: SCANPIX
VIL IKKE SELGE: Ståle Solbakken sier F.C. Köbenhavn ikke vil selge spillere, selv om laget ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League. Nordmannens lag tapte 3-1 sammenlagt mot Benfica, etter 0-1 hjemme i Parken i går. Foto: SCANPIX Vis mer