FC KØBENHAVN

Solbakken belønner norsk stortalent med plass i A-lagsstallen til FCK

Julian Kristoffersen (19) får sjansen.

TALENT: Julian Kristoffersen har allerede fått sin debut for FC København. Nå belønnes han med A-lagsplass i det danske storlaget. Foto: NTB Scanpix
TALENT: Julian Kristoffersen har allerede fått sin debut for FC København. Nå belønnes han med A-lagsplass i det danske storlaget. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

København (NTB): Fredag kom meldingen om at Julian Kristoffersen (19) er innlemmet i FC Københavns A-stall under Ståle Solbakkens ledelse, skriver Gjengangeren.

Den tidligere Ørn Horten-spilleren kom til FCK i 2013, og angriperen har stort sett trent med A-stallen i hele 2016.

- Julian er en litt «late bloomer» i fotballmessig forstand. Med det mener jeg at han ikke er typen som tar kvantesprang framover, men utvikler seg prosent for prosent og dag for dag. Han har vært fast med A-laget siden i sommer, og har bevist at han hører hjemme her. Han har noen spisskompetanser i kraft av sin størrelse, og som gjør ham til en meget spennende spiller hvis vi lykkes med å utvikle ham som vi håper, sier Solbakken i en pressemelding.

Kristoffersen debuterte for FCK i en superligakamp mot Nordsjælland i mars i år.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer