Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Solbakken bestemte at Connor måtte gå

Lokalavisa skriver om uenighet.

MÅTTE GÅ: Forskjellig fotballfilosofi skal ha vært grunnen til at assistent Terry Connor (t.h) ikke lenger er assistenten til Ståle Solbakken i Wolverhampton. Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo  / NTB scanpix
MÅTTE GÅ: Forskjellig fotballfilosofi skal ha vært grunnen til at assistent Terry Connor (t.h) ikke lenger er assistenten til Ståle Solbakken i Wolverhampton. Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ståle Solbakkens assistent i Wolves, Terry Connor, fikk i går sparken etter 13 års tjeneste i klubben.

Det er ingen hemmelighet at Connor i utgangspunktet ønsket seg jobben til nordmannen, noe som må sies å være et svært dårlig utgangspunkt for et samarbeid.

Det ble ikke bedre av at de to, ifølge lokalavisa Express and Star, hadde vidt forskjellig fotballfilosofi.

De skriver at det var Solbakken som bestemte at Connor måtte gå. Den endelige avgjørelsen ble tatt etter treningen på Compton i går.

- Den skal ikke ha hatt noen sammenheng med resultatene, etter én seier på sesongens fire kamper og 19. plass i Championship, melder Express and Star.

Og legger til:

- Connor fikk en stadig mindre rolle etter at Solbakken ankom, og han har sittet passiv på trenerbenken under kampene denne sesongen.

Kaptein Karl Henry bekrefter langt på vei at det har vært et krasj mellom to fotballfilosofier.

- «TC» har vært en viktig bidragsyter for Wolves og meg selv. Hans fremste kvalitet som trener var å gjøre enkeltspilleren bedre, og han spilte en viktig rolle i våre framganger (!) de siste sesongene. Manageren (Solbakken) har nye og friske ideer, og har bestemt seg for å gå en annen retning, sier han.

En rekke andre Wolves-spillere brukte i går Twitter til å takke Connor for innsatsen, deriblant keeper Wayne Hennessey, Ronald Zubar og Jody Craddock.

- Virkelig synd at TC er borte fra klubben, meldte sistnevnte.

Også Matt Jarvis, som forsvant til West Ham sist uke, hyllet den sparkede Wolves-assistenten.

- TC har forlatt Wolves... en fantastisk trener som har vært til stor hjelp underveis i karrieren min. Jeg er sikker på at han får en flott jobb om ikke lenge.

Lokalavisa skriver at det er ventet at Solbakken forklarer Connors avgang når han møter pressen seinere i dag.

Ståle Solbakken besvarte ikke Dagbladets henvendelse i ettermiddag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media