Solbakken fnyser av påstander om ulovlig agentvirksomhet

Anklages av fotballmagasinet Josimar.

ANKLAGES: Fotballagent Jim Solbakken tilbakeviser de sterke anklagene mot ham i bladet Josimar.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
ANKLAGES: Fotballagent Jim Solbakken tilbakeviser de sterke anklagene mot ham i bladet Josimar. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

Fotballagent Jim Solbakken tilbakeviser de sterke anklagene mot ham i bladet Josimar.

Magasinet hevder at Solbakken har brutt regelverket eller opptrådt klanderverdig i forbindelse med flere overganger.

Agenten har en hel armada av norske spillere i sin stall. Han slo gjennom da han startet som rådgiver for vennen Ole Gunnar Solskjær.

Solbakken lar seg ikke slå ut av artikkelen i Josimar. Bladet kommer i salg denne uka.

- Det er ikke ubehagelig i det hele tatt. Jeg sover fryktelig godt hver eneste natt. Jeg har alltid bestrebet meg på å følge regelverket. Jeg har, både etter agentregelverket og lovene i Norge, 100 prosent god samvittighet for det jeg gjør, sier Solbakken til Nettavisen.

- Åpen - Jeg har et norskregistrert selskap. Jeg kunne med enkelhet registrert selskapet utenlands og ikke gitt noen innsyn. Grunnen til at jeg ikke gjør det, er at jeg synes det skal være åpenhet. Det er trist at enkelte journalister har så lite innsikt i hvordan dette fungerer.

- Dette stikket fra Josimar tror jeg er et siste skrik om oppmerksomhet for å få solgt et par ekstra nummer. At de sender ut bladet sitt til alle mediene i Norge et par dager før resten av Norge får det, for å få publisitet, forteller meg at de bedriver lavmålsjournalistikk, sier Jim Solbakken.

(NTB)