Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakken føler ikke gullpresset

Ham-Kam var tøffere.

(Dagbladet.no): Med seier mot Nordsjælland i kveld er Ståle Solbakken og FCK bare én seier unna det danske seriegullet.

FCK-trener Ståle Solbakken blir ikke stresset av å kjenne lukten av et seriemesterskap.

- Jeg er ikke nervøs i det hele tatt. Som spiller har jeg prøvd å kjempe om mesterskap, og jeg har vært med i store turneringer. Det her er bare moro, sier Solbakken til danske B.T.

Den tidligere landslagsassistenten bare smiler når han sammenlikner situasjonen med kampen mot nedrykk med HamKam i fjor høst.

- Det var mye verre som trener i Ham-Kam. Da var det mot alle odds, og med et halvt lag på skadelista. Det var mye vanskeligere og med et større press. Det er dette her vi lever og arbeider for, sier Solbakken.

FCK har fem poeng på Michael Laudrups Brøndby, laget FCK kan få matchball mot søndag.

- Jeg regnet med at vi ville komme i en slik situasjon, der vi kan vinne mesterskapet. Jeg er forberedt og klar, sier Solbakken.

Solbakken håper stjernetrioen Alvaro Santos, Michael Silberbauer og Tobias Linderoth klarer seg uten gule kort i kveld. Ellers må de sone karantene søndag.

• Din kommentar: 
Hvor imponert er du av Solbakken som trener?

ALLEREDE ROYAL LEAGUE-MESTER: Ståle Solbakken kan innkassere to trofeer i løpet av sin første vår som trener i FCK København.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media