Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakken før dagens bortemøte med Juventus: - De har alt presset på seg

FCK ønsker å snu dårlig bortestatistikk.

FAVORITTER: Slike jubelscener vil Ståle Solbakken og hans FC København prøve å unngå i onsdagens bortekamp mot Juventus. Foto: Giampiero Sposito, Reuters / NTB Scanpix
FAVORITTER: Slike jubelscener vil Ståle Solbakken og hans FC København prøve å unngå i onsdagens bortekamp mot Juventus. Foto: Giampiero Sposito, Reuters / NTB Scanpix Vis mer

FC København har måttet tåle to klare bortetap så langt i mesterligaen. Ståle Solbakken håper å vende trenden i onsdagens bortekamp mot Juventus.

- Presset er på Juventus, og det kan vise seg å virke i vår favør. Vi skal gjøre et forsøk, prøve å være modige i spillet og gi dem real kamp, sa han tirsdag.

Skadetrøbbel FCK kom til kort både mot Real Madrid og Galatasaray. Nå venter et lag som er uten seier så langt i gruppespillet.

- Vi har den største respekt for Juve. De var best både mot Real Madrid og Galatasaray og har vært uheldige så langt i mesterligaen. De har en utrolig sterk midtbane og er tilbake på topp i serie A, sa Solbakken.

Han må greie seg uten Daniel Braaten, og Igor Vetokele og Rúrik Gíslason er også usikre på grunn av henholdsvis skade og sykdom.

- Jeg er ikke redd for at vi skal bli overkjørt, men det er alltid en risiko. Vi er fortsatt i en oppbyggingsfase. Vi lærer av hvert minutt i denne turneringen, sa den norske treneren.

Gode hjemme - Borte mot Real Madrid (0-4) gjorde vi noen dumme feil, og vi lærte masse av det. Om vi taper stort for Juventus så må vi lære av det også.

FCK er ubeseiret hjemme i mesterligaen. Det ble 1-1 mot Juventus og 1-0 over Galatasaray, og laget er med i kampen om avansement til cupspillet.

Etter onsdagens bortekamp står bare hjemmekampen mot Real Madrid igjen.

(NTB)

KLAR FOR KAMP: FC København kan fortsatt avansere i Champions League. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB Scanpix
KLAR FOR KAMP: FC København kan fortsatt avansere i Champions League. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media