Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakken forlenger med FCK

FC København og Ståle Solbakken har skrevet ny kontrakt. Den nye avtalen strekker seg til sommeren 2021.


NY KONTRAKT: Ståle Solbakken har skrevet ny kontrakt med FC København. Her feirer han seier mot AGF i fjorårets danske cupfinale. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Danmark / NTB scanpix
NY KONTRAKT: Ståle Solbakken har skrevet ny kontrakt med FC København. Her feirer han seier mot AGF i fjorårets danske cupfinale. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Danmark / NTB scanpix Vis mer

FC København og Ståle Solbakken har skrevet ny kontrakt. Den nye avtalen strekker seg til sommeren 2021.

Ståle Solbakken (48) var førstevalget til Norges Fotballforbund i jakten på ny norsk landslagstrener i vinter, men bestemte seg til slutt for å takke nei til jobben. Nå er det klart at den suksessfulle treneren fortsetter i FCK fram til sommeren 2021.

– Ståle har vårt DNA i blodet, og vi er stolte og glade for å ha Ståle hos oss i mange år framover, sier FCKs klubbdirektør Anders Hørsholt til klubbens nettsider.

Solbakken kom til FCK som spiller i 2000. Han ble hovedtrener i 2006 med stor suksess. I 2011 prøvde han lykken som trener i Tyskland (Köln) og senere i England (Wolverhampton) uten å imponere veldig. Han vendte tilbake til København i 2013 og har igjen fått laget på vinnersporet.

– For meg handler det først og fremst om at vi har en god hverdag sammen. Jeg trives veldig godt med den øvrige trenerstaben, stallen og alle i administrasjonen. Sammen har vi skapt en sterk og god kultur i FCK og nå gleder jeg meg til å fortsette jobben sammen med disse menneskene, sier Solbakken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling