ANER IKKE HVOR GODE FCK ER: Nils Arne Eggen hevder han ikke aner hvor gode FC København er. Foto: Ole Morten Melgård
ANER IKKE HVOR GODE FCK ER: Nils Arne Eggen hevder han ikke aner hvor gode FC København er. Foto: Ole Morten MelgårdVis mer

Solbakken forventer ordkrig før RBK-FCK

- Det kommer dere til å sørge for, sier han til Dagbladet.

||| (Dagbladet): Rosenborg trakk FC København i dagens trekning av den siste kvalifiseringen til gruppespillet i Champions League.

Rosenborg ble trukket først, og starter derfor hjemme. Det skal spilles to kamper, hjemme og borte, og kampene spilles enten tirsdag 17. og onsdag 25. august eller onsdag 18. og tirsdag 24. august.

Rade Prica fikk med det viljen sin, men det gjorde ikke Nils Arne Eggen. Han sa etter mandagens kamp mot AIK at han ikke brydde seg om hvem de møtte, han ville bare ha bortebane først.

Ståle Solbakken var imidlertid fornøyd med at de fikk spille den siste kampen på Parken.

- Det blir helt sikkert veldig spennende, og to jevne kamper. Å spille siste kamp på Parken var viktig, sier Solbakken til Dagbladet

- Rosenborg et av de vanskeligste Han mener at Rosenborg var et av de to sterkeste lagene København kunne trekke, og gleder seg til duellen med Nils Arne Eggen.

- Rosenborg var sammen med Salzburg et av de vanskeligste lagene vi kunne møte, men vi har allerede møtt et annet veldig sterkt lag i Bate Boristov og klarte å vinne der, sier Solbakken.

- Hans prestasjoner taler jo for seg selv. Jeg har bare møtt Nils Arne som spiller, så det blir interessant og morsomt, sier Solbakken til Dagbladet.

Til FC Københavns nettsider sier Solbakken at det sikkert blir «trykk på ordvekslingene før oppgjørene». Når Dagbladet ber han utdype svarer han kort:

- He he, det kommer dere til å sørge for. Nå får dere noe å skrive om, sier Solbakken og ler.

Aner ikke hvor gode FCK er Nils Arne Eggen hevder han ikke aner hvor gode FCK er.

EGGEN VS SOLBAKKEN: Det er duket for nordisk superduell når Rosenborg møter København. Foto: Scanpix
EGGEN VS SOLBAKKEN: Det er duket for nordisk superduell når Rosenborg møter København. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg har ikke peiling på hvor gode FCK er. Det er langt fram i tid, og jeg tenker ikke mye på kampen ennå, sier han.

- En helt alright trekning, vi tar dem de får. Det blir et interessant skandinavisk oppgjør, men det er litt synd at ikke to nordiske lag kan komme videre, sier RBK-trener Nils Arne Eggen til Adressa.

- Kjennskapen til motstanderen spiller ingen rolle, det er kjennskapen om oss selv som betyr noe. At Ståle Solbakken er trener tenker jeg overhodet ikke noe på. Det er lagene som møtes og ikke trenerne, fastslår Eggen.

Københavns brasilianske spiss Cesar Santin gleder seg til oppgjøret.

- Det blir en veldig vanskelig, men morsom kamp. Jeg har sett dem spille flere ganger og de er et meget sterkt lag. Spesielt hjemme i Norge er de veldig gode, sier Santin til Bold.dk.