SINT SEIERHERRE: Ståle Solbakken jublet etter sin første seier i Bundesliga. Underveis i 4-3-seien mot Hamburger var han frustrert på egne spillere. Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
SINT SEIERHERRE: Ståle Solbakken jublet etter sin første seier i Bundesliga. Underveis i 4-3-seien mot Hamburger var han frustrert på egne spillere. Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ODD ANDERSENVis mer

Solbakken frykter brudd i hånda etter raserianfall

- Jeg slo i veggen på innbytterbenken.

(Dagbladet): Ståle Solbakken og Köln tok en etterlengtet seier da snudde kampen mot Hamburger SV til 4-3 i sluttminuttene i går.

Det var en tydelig glad Solbakken som møtte Dagbladet etter matchen.

- Det var en syk kamp, sa Solbakken til Dagbladet.

Den tyske avisen Express melder at den norske treneren slapp følelsene løs i løpet av de 90 minuttene på Imtech Arena. Det gikk ut over høyrehånda.

- Frustrert Rett etter at 4-3-seieren var sikret, løp Solbakken inn i garderoben, og kom senere ut i intervjusonen med bandasjert høyrehånd og bærende på en stor ispose for å dempe hevelsen.

- Jeg irriterte meg over alle problemene vi hadde på dødball. Etter 2-2 målet slo jeg i veggen på innbytterbenken i fullt sinne, forklarte en atskillig roligere Solbakken på spørsmål om hva som hadde skjedd.

Nå frykter han et brudd.

- Vi må avvente røntgenundersøkelsen, sa Ståle, som dro rett til sykehuset etter ankomst Köln i går kveld.
Utskiftninger Seieren gir Solbakken et lite pusterom etter enormt press de siste ukene. Etter store utskiftninger i gårsdagens mannskap, håper han nå at dette øker selvtilliten til spillerne.

- Vi har hatt store utskiftninger. Vi har ny keeper, ny stopper, Podolski har vært syk. Så vi hadde ikke akkurat et enkelt utgangspunkt, sa den tydelige fornøyde Köln-treneren til Dagbladet.

BANDASJERT: Slik kom Solbakken ut i pressesonen etter Köln-seieren mot Hamburg. Foto: Eduard Bopp.
BANDASJERT: Slik kom Solbakken ut i pressesonen etter Köln-seieren mot Hamburg. Foto: Eduard Bopp. Vis mer