Solbakken frykter ikke pipekonsert

For 14 dager siden var Aalborg Stadion Ståle Solbakkens hjemmbane for AaB. I dag vender han tilbake som FC København-spiller. Aalborg-fansen lover pipekonsert mot nordmannen - det skremmer ikke Solbakken.

- Selvølgelig er det litt ekstra som står på spill, siden det kun er 14 dager siden Aalborg Stadion var min hjemmebane. Men når kampen først er i gang, så glemmer jeg alt og konsentrerer meg kun om å spille fotball. Jeg er simpelthen for gammel til å la meg påvirke, hvis tilskuerne buer på meg. Det er tross alt de samme tilskuerne som for kort tid siden jublet sammen med meg, og som har tilbedt meg de siste to årene - da kan de bue på meg hvis de vil det, sier Solbakken til den danske avisa BT.

I går skrev den danske avisa Nordjyske Stiftstidende ifølge BT at Solbakken skal ha truet med å sykemelde seg, og reise hjem til Norge, hvis ikke klubben solgte han for en rimelig pris til FC København. Dette har skapt storm på Aalborg-klubbens hjemmesider på nettet. Der raser debatten blant AaB-fansen.

«Hvis ikke den norske fjellapen får den største pipekonserten som er hørt på Aalborg Stadion så skal det aldri pipes på noen. Ufattelig at AaB lot seg kue av den pengegriske idioten», står det ifølge BT i et av innleggene i debatten.

Solbakken avviser at han skal ha truet med å sykmelde seg hvis klubben ikke ga slipp på ham.

- Nei, det har jeg aldri gjort, sier Solbakken.

(Dagbladet.no)